Daca planuiesti sa locuiesti intr-un oras nou pentru o perioada considerabila de timp, sederea intr-un hotel iti va epuiza, evident, economiile. In plus, este posibil sa nu experimentezi orasul asa cum ti-ai dori, asa ca inchirierea unui apartament este cea mai buna optiune in astfel de cazuri.

Daca apartamentele sunt simplu de inchiriat, lucrurile s-au schimbat considerabil in ultimul deceniu. Inainte, erau doar cateva companii care ofereau inchirieri de apartamente in regim hotelier, dar acum sunt mult mai multe care ofera aceleasi servicii. Exista si cazuri in care majoritatea rezervarilor sunt facute on-line, astfel incat nu poti avea o experienta reala in acest sens.

Din acest motiv, este extrem de pertinent sa te asiguri ca agentia de inchirieri pe care o alegi este de incredere si are recenzii favorabile. Asigura-te ca firmele de inchirieri in regim hotelier pentru care optezi iti permit sa evaluezi apartamentele din diferite unghiuri. Evalueaza apartamentele din fotografii, din citirea descrierilor, identificarea localizarii si costurile, sugereaza site-ul www.regimhotelier.net.

Priveste fotografiile pe care le pune la dispozitie site-ul. Acest lucru iti permite sa iti faci o prima impresie asupra locului pe care urmeaza sa il inchiriezi. Trebuie, de asemenea, sa consulti descrierea. O descriere buna a fiecaruia dintre apartamentele disponibile este un semn al unei companii de incredere. Descrierea te va ajuta sa vizualizezi interiorul apartamentului pe care il vei inchiria pentru o perioada scurta de timp.

Localizarea apartamentului este, de asemenea, foarte importanta. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta localizare va dicta tipul de locuri pe care le poti vizita sau unde poti manca, precum si accesul la mijloacele de transport in comun.

In final, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare este pretul pe care urmeaza sa il platesti lunar. Compara preturile diferitelor apartamente din aceeasi zona si de dimensiuni similare. Contractul pe care il vei semna trebuie analizat in detaliu pentru a evita neplacerile ulterioare. Probleme precum politica asupra daunelor si reparatiilor asupra apartamentului trebuie intelese si discutate detaliat.

Avantajele apartamentelor in regim hotelier

Exista o gama variata de apartamente in regim hotelier Ploiesti, disponibile atat pentru turistii aflati in vacanta cat si pentru oamenii de afaceri care participa la expozitii sau conferinte. De ce ar trebui insa ca aceste persoane sa aleaga cazarea cu chirie in loc sa faca rezervare la hotel? Iata cateva motive, atat pro cat si contra inchirierii apartamentelor in comparatie cu cazarile hoteliere.

Pretul reprezinta argumentul principal, si desi pentru o singura persoana un apartament poate fi mai scump decat o camera de hotel, cu siguranta vei economosi bani daca imparti locuinta cu alte persoane. Daca vrei sa petreci un weekend prelungit in vacanta, sa iei o pauza, sa faci shopping sau sa-ti iei o vacanta de una sau doua saptamani, poti inchiria un apartament cu doua camere cu mai putin de 35 de euro de fiecare! Incearca sa gasesti o camera de hotel cu un tarif mai mic de 35 de euro pe noapte!

Te vei gandi bineinteles ca un hotel ofera atatea facilitati precum spalatul lenjeriei, un bar, un restaurant, room service si mentinerea curateniei zilnice din camera; cateodata primesti chiar si ceai sau cafea gratuite. Asta nu inseamna nimic! Apartamentele de inchiriat in regim hotelier ofera o bucatarie echipata cu toate ustensilele, instrumente de gatit si tacamuri necesare pentru a prepara o masa. Te poti trezi simtind mirosul proaspat de cafea. Ai de asemenea o masina de spalat vase si de spalat haine de care te poti folosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *