O promovare in zona Internetului este una obligatorie

Un site, o pagina pe Facebook, un blog, sunt ingredientele esentiale in situatia unui liber profesionist cu succes si niste elemente ale unei reclame bine gandite. Este bine ca sa alegeti un design simplu, insa atractiv. Trebuie sa cautati niste modele care sa va placa, trebuie sa extrageti elementele dorite pe pagina de internet (servicii oferite, categorii, modalitati de contact etc.). Nu va fie teama sa puneti acolo inclusiv fotografia dumneavoastra ori a echipei, daca porniti la drum impreuna cu alti profesionisti contabili. Trebuie sa va promovati in pas cu secolul XXI si culegeti roadele prezentei obligatorii in spatiul internetului!

Alegeti-va un mentor

Politica de mentorship este inca departe de incetatenire pe meleagurile noastre, insa aceasta este clipa pentru a intelege mai bine cum functioneaza afacerile pline de succes dar si firmele notorii de contabilitate. Trebuie sa tintiti sus, sa trimiteti e-mail-uri, sa dati telefoane si sa incercati a obtine o bucatica timpul unui mentor, un om pe care sa il stimati, de la care sa puteti invata lucrurile esentiale. Invatatul de la profesionisti de calitate – beneficiari ai unei experiente vaste – poate sa valoreze cat trei facultati economice laolalta! Daca veti indrazni, veti castiga!

Incercati sa puneti la cale managementul financiar desavarsit

Incercati construirea unui raport intre munca si beneficii care sa fie satisfacator si care sa fie un jalon in alegerea unei noi clientele. Nu semnati contracte ce inseamna o munca enorma pentru bani putini. Mai bine alegeti din start tot ce este mai bun, puneti pretul corect pe munca dumneavoastra, desi sunteti inca la inceputul drumului in acest domeniul de contabilitate! Pentru ca, daca nu va veti aprecia singur munca inca de la bun inceput, atunci sa nu va mirati ca nici altii nu se vor inghesui sa o faca mai tarziu, desi ati capatat, de-a lungul vremii, zece ani plini de experiente! Apreciati-va munca si studiile la valoarea lor adevarata si setati-va standardele la care sa va veti gasi niste clienti pe masura! Aveti in vedere ca fiecare oferta aflata pe piata va gasi mereu cererea corespunzatoare acompaniata de platile pe masura!

 

A fi perseverent e unul dintre secretele de aur in orice meserie, indiferent de domeniu. Oferiti numelui dumneavoastra calitate, profesionalism si incredere clipa de clipa. Fiti la inaltime ca sa puteti creste in pasi cat mai mari, benefici succesului dumneavoastra dar si veniturilor concrete pe care le veti putea obtine din meseria de contabil. Cu incredere si cu perseverenta, veti reusi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *