Accesoriile sunt importante pentru ca completeaza o tinuta. Dar trebuie sa alegeti accesoriile astfel incat sa va reprezinte.Primul si cel mai important accesoriu de care aveti nevoie sunt ochelarii de soare pentru ca protejeza ochii. Puteti opta si pentru ochelari soare ieftin, insa trebuie sa aveti grija ca lentilele sa aiba protectie ridicata impotriva razelor UV. Ochelarii de soare ofera mai multa eleganta si totodata mister pentru tinuta dumneavoastra.

Puteti sa purtati ochelarii pentru toate tinutele daca alegeti un model cu rame negre. Pentru tinutele mai elegante se asorteaza foarte bine ochelarii de soare cu rame decorate. Modelele dintre care va recomandam sa alegeti pentru a fi la moda sunt cele cu rame mari si ochelarii aviator si cat-eyes.

Accesorii pentru vara

Pe langa ochelarii de soare este nevoie si de bijuterii, care vor oferi un plus de stil. Colierele colorate si cu motive florale ofera un aspect feminin, astfel pot fi purtate la toate tinutele. Daca aveti o tinuta uni, aceste coliere vor oferi o pata de culoare. Pentru a scoate in evidenta tinuta, cerceii mari si colorati sunt solutia. Modelele in stil oriental sau candelabru cat si cerceii cu perlute si franjuri sunt la moda. In cazul bratarilor, puteti alege sa purtati mai multe in diferite culori, dar si bratarile supradimensionate sunt la moda. Pentru a evidentia tinuta purtati cu incredere inele de dimensiuni mai mari. Se poarta si cele din materiale textile, important este a fie colorate. Daca nu aveti timp sa va creati o coafura, purtati o bentina sau agrafe decorate. Ofera stil si personalitate tinutei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *