Acum cateva zile mi-am sunat o fosta colega, dar si o buna prietena, pentru ca nu ne mai vazusem de mult timp si nu stiam ce mai face.

Stiam ca in ultimul timp a avut cateva problem, iar daca o sunam cred k mai mult o deranjam, asa ca am preferat sa astept sa se linisteasca, sa isi faca ordine in viata, ca mai apoi sa putem sa vorbim sau sa iesim la o cafea.

Asadar, am sunat-0, era mult mai linistita, dar parca totusi avea o mica problema ce ii dadea batai de cap. Am incercat sa aflu ce se intampla cu ea, ce o supara, iar ea mi-a explicat.

Mi-a povestit tot ceea ce patise, cum a rezolvat, dar printre toate aceste lucruri mi-a spus ca si-a gasit si de munca.

A cautat foarte mult timp la diferite companii, insa toti ii cereau experienta in domeniu, lucrul care a enervat-o cel mai tare, pentru ca nu poti sa ai experienta atunci cand iesi de pe bancile facultatii, ai nevoie ca cineva sa te invete, pentru a putea capata aceasta experienta de care intreaba toti angajatorii.

Pentru ca nu a reusit nici macar ca vanzatoare sa se angajeze, pentru ca si acolo ii trebuia cel putin un an experienta si avand nevoie disperata de bani, pentru a-si putea continua studiile, a cautat si in alte domenii.

Putin stanjenita si rusinoasa, ea isi face curaj si ma intreaba daca este rau ca vrea sa lucreze legal, dar ca ceea ce a gasit era un post pentru un studio de video chat, am ramas putin muta cand am auzit cele spuse pentru ca o stiam ca fiind o persoana foarte rusinoasa, dar am incercat sa o linistesc si i-am explicat ca nu toata lumea intelege ceea ce vrem noi sa facem, ceea ce avem nevoie si mai ales ca nimeni nu intelege actele si faptele noastre.

Am sfatuit-o sa faca asa cum crede ea ca este mai bine pentru ca ea stie cel mai bine in ce situatie se afla si de ceea ce are ea nevoie, iar ea a inteles ca nu ii vreau raul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *