De obicei, serviciile de manichiura includ si un masaj scurt la maini. Pe langa faptul ca este considerat o mica rasplata, masajul are si alte beneficii. Masajul stimuleaza circulatia sangelui si flexibilitatea mainilor si a incheieturilor. Mai mult decat atat, masajul incetineste procesul de imbatranire al mainilor, lucru pe care toate femeile vor sa-l evite.

Exfolierea este un alt efect benefic important. Celulele moarte si calusurile crescute sub unghii sunt inlaturate. Astfel, celule pielii se regenereaza ceea ce inseamna, de fapt, exfolierea. Prin manichiura, se elimina si bacteriile acumulate in jurul unghiilor. Desi majoritatea persoanelor nu cunosc efectele daunatoare ale bacteriilor, o manichiura previne extinderea acestor efecte.

In cele din urma, serviciul de manichiura ajuta la eliminarea stresului. Mainile sunt practic cele mai active parti ale corpului si au nevoie de o pauza, dupa o zi lunga de munca. Sa-ti faci manichiura e un mod de a te rasfata si rasplati. Poate fi foarte relaxant sa-ti vezi unghiile facute la sfarsitul zilei. Exista numeroase nuante de oje de unghii din care poti alege pentru zile obisnuite sau ocazii speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *