Iphone-ul este probabil unul dintre lucrurile fara de care nu va poti imagina nici macar o secunda din viata dumneavoastra. Este pretios, are toate fotografiile dumneavoastra si va insoteste oriunde ati merge. Deci cand ecranul se sparge, trebuie sa il inlocuiti.

Verificati reputatia service-ului

Inainte de a preda iPhone-ul, asigurati-va ca ati verificat reputatia service-ului. Ofera acestia un bun suport pentru dispozitivele Apple? Sunt cunoscuti ca si un service eficient? Alegerea unui service care ofera servicii de calitate conteaza foarte mult.

Ce fel de servicii ofera

Ofera doar reparatii pentru iPhone, schimba ecranul la iPhone-uri sau ofera si reparatii pentru MacBook? Daca ofera toate aceste servicii, acestea sunt vesti bune deoarece arata ca sunt increzatori pe abilitatile lor in oferirea oricarui tip de suport Apple.

Cand veti putea sa va ridicati iPhone-ul?

Multe depind de timpul de solutionare pe care il promite service-ul. Nimanui nu-i place sa ramana fara telefon o saptamana sau chiar mai mult. Asa ca insistati sa mergeti la un service ce ofera servicii rapide si de calitate. Cand vreti sa schimbati ecranul iPhone-ului, service-ul ar trebuie sa aiba deja componentele necesare pentru a face acest lucru posibil. Ar trebui sa insistati sa va luati inapoi iPhone-ul cat mai repede cu putinta.

Identificarea service-ului potrivit este foarte importanta in aceste zile in care telefoanele inteligente sunt ca si o prelungire a corpurilor noastre. Telefoanele inteligente pot functiona gresit, se pot strica, ecranul lor se poate sparge si va trebui inlocuit. Aceste pot avea defectiuni iar daca gasim un service bun in care putem avea incredere ar trebui sa ramanem fideli acestuia. Un bun operator de service este acela care ia in serios cererea clientului si repara produsul cat mai rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *