Ar trebui sa imi optimizez numele domeniului pentru a include cuvinte-cheie?

Domeniul principal nu ar trebui sa includa un cuvant cheie doar pentru binele optimizarii cuvintelor cheie — acest lucru poate chiar sa va afecteze SEO. Daca numele companiei dumneavoastra se intampla sa contina un cuvant-cheie, acest lucru este in regula, dar nu cumparati softwaredemarketinginteriorpentrubloggingseosocialautomatizareamailurilor.com. Ati inteles ce vreau sa spun?

Cum stiu cand folosesc numarul potrivit de cuvinte cheie pe o pagina?

Din pacate, nu va pot spune un numar exact care sa fie numarul ,,potrivit” de cuvinte cheie pe o pagina, in mare parte pentru ca este modul gresit de a va gandi la optimizarea cuvintelor-cheie.

Nu este o densitate a cuvintelor-cheie pentru care ar trebui sa optati — de fapt, folosirea unui cuvant cheie de prea multe ori poate rezulta in penalizare din cauza exagerarii de cuvinte cheie. Doar amintiti-va de cititor, si folositi cuvinte-cheie doar cant aveti nevoie. Veti gasi destule oportunitati pentru a va include cuvintele cheie despre care nu trebuie nici macar sa va ingrijorati ca veti ajunge la un numar arbitrar.

Care este diferenta dintre link-urile interne si cele cu legaturi in interior?

Link-urile interne sunt link-uri pe o pagina a site-ului dumneavoastra catre o alta pagina a site-ului dumneavoastra. Link-urile cu legaturi in interior sunt alte website-uri care trimit link catre continutul dumneavoastra. Ambele sunt valoroase pentru SEO.

De cate link-uri interne am nevoie pe fiecare pagina de continut?

La fel cum ar trebui sa evitati prea multe cuvinte-cheie in continutul dumneavoastra, ar trebui sa evitati si plasarea a prea multe link-uri in continut. Includeti-le doar cand imbunatatesc experienta cititorului.

Trebuie sa cunosc codul pentru a face SEO eu insumi?

Nu trebuie sa stiti cum sa codati pentru fiecare element de optimizare a cautarilor. Exista cateva tactici mai avansate pentru care va trebui sa intelegeti putin codul de baza, dar nu este necesar pentru fiecare parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *