Poate ai trecut pe langa un depozit de fier vechi, sau poate ai vazut un panou publicitar sau o reclama pentru o curte din apropiere, sau doar ai in plan de mai mult timp sa reciclezi fier vechi. Depozitele de fier vechi ar putea fi cel mai apropiat lucru de arta fictiva a alchimiei. Pune fier, otel, cupru sau aluminiu si primesti inapoi banii. Cu toate acestea, similar cu jocul la bursa, veniturile suplimentare din reciclarea fierului vechi necesita un nivel de cunostinte. Pentru multi, principala bariera din calea reciclarii este pusa de nestiinta modalitatii de incepere a procesului de reciclare al fierului vechi.

Pregateste-te prin a decide de ce ai nevoie!

Sa incepem cu elementele de baza, recomanda www.fier-vechi.net. Reciclarea fierului vechi necesita investitii. Exista atat o investitie de timp, cat si o investitie de resurse. Va trebui sa iei in considerare cat timp ai la dispozitie pentru a colecta si transporta fierul vechi si cum il vei muta. Daca nu ai un camion puternic, ar putea fi o mare provocare sa transporti cantitati mari de metal.

Unde poti sa gasesti fier vechi?

S-ar putea sa te intrebi, in primul rand, unde poti sa gasesti metalul. In primul rand, uita-te in jurul proprietatii tale. Daca ai mai mult metal in garaj, de care ai vrea sa scapi, acesta este cel mai bun loc pentru a incepe. Poti, de asemenea, sa te plimbi prin cartier si sa-ti intrebi vecinii daca te vor lasa sa scapi de fierul vechi, in locul lor. Nu este necesar sa lucrezi in constructii pentru a gasi fier vechi. Asigura-te ca protejezi corespunzator metalul pe care il colectezi, deoarece metalul lasat in fata curtilor este, de cele mai multe ori, furat.

Gaseste curtea ideala

Una dintre cele mai importante parti ale procesului, este gasirea celui mai bun depozit de deseuri. Preturile fierului vechi sunt intr-o continua schimbare. Loialitatea fata de spatiul pe care il alegi, este cat se poate de importanta, de asemenea, a avea o relatie de lunga durata cu un depozit de fier vechi Arad diminueaza riscul unei inselatorii. Gaseste o curte in apropiere in care ai incredere, sau macar iti inspira incredere.

Cum trebuie sa reciclezi fierul vechi?

Chiar si atunci cand gasesti curtea perfecta, multi reciclatori care doar ce au inceput, nu reusesc sa obtina cea mai mare valoare a metalului, deoarece nu stiu cum sa-si optimizeze reciclarea. Asigura-te ca sortezi metalul in avans. Daca predai un singur cos de metal neorganizat, o curte medie te va plati pentru cel mai ieftin metal, in timp ce o curte mai frumoasa te poate plati pe baza unei medii. Pentru a profita la maximum de metal, separa-l dupa tip.

Cerceteaza preturile pe care curtea le ofera pentru metalului ei si organizeaza-ti cosurile pe baza acestora. Curatarea metalului imbunatateste, de asemenea, obtinerea venitului. Indeparteaza vopseaua si indeparteaza orice atasamente. Proprietarii de curte iti vor reduce banii primiti, in functie de munca de care vor avea nevoie pentru a pregati metalul pentru reciclare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *