Ce servicii include taxa de inchiriere?

Unele sali de nunta din Timisoara furnizeaza servicii de catering impreuna cu toate cele necesare (mese, scaune, fete de masa, vesela si asa mai departe), in timp ce altele ofera doar sala, fiind nevoie ca dumneavoastra sa va ocupati de inchirierea celorlalte accesorii necesare.

Pentru a va asigura ca petrecerea va fi asa cum va doriti, locatia ar trebui sa va puna la dispozitie un manager de eveniment (sau un membru cu experienta al staff-ului) ce va fi prezent in ziua nuntii dumneavoastra, fara sa platiti suplimentar. Pentru o taxa aditionala, ati putea avea un valet in parcare, un insotitor la toaleta precum si unul la garderoba.

Este chiria mai mica daca nu rezervam intr-o seara de sambata?

Nuntile in serile de sambata sunt cele mai scumpe, intrucat aceasta este cea mai aglomerata perioada. Daca daca rezervati intr-o seara de vineri sau duminica este posibil sa platiti cu aproximativ 30% mai putin, deoarece acestea sunt mai putin cautate. Chiriile variaza, de asemenea, in functie de luna – va fi mai mica in perioada linistita (de obicei intre lunile Noiembrie si Aprilie).

Veti gazdui alte evenimente inainte, in timpul, sau dupa al nostru in acea zi?

Incercati sa evitati rezervarea unei sali de petrecere din Timisoara ce gazduieste o alta nunta in acelasi timp – veti dori ca personalul sa fie concentrat in totalitate pe evenimentul dumneavoastra. Este din ce in ce mai des intalnit ca localurile sa fie rezervate pentru evenimente in aceeasi zi, ceea ce de obicei nu este o problema.

Majoritatea sunt inchiriate cu o rezerva de patru ore, cu doua ore inainte si doua ore dupa eveniment, pentru fiecare organizator, astfel incat furnizorii dumneavoastra vor avea timp sa monteze si demonteze. Daca nunta dumneavoastra va avea nevoie de mai mult de doua ora pentru aranjare, luati in considerare inchirierea unei locatii ce nu mai are rezervate alte evenimente in acea zi, astfel furnizorii nu se vor simti grabiti.

Ne putem aduce propria firma de catering?

Daca sala de nunta din Timisoara ofera servicii de catering, aceasta cerere probabil ca nu va fi acceptata. Totusi, daca localul este de acord cu alte firme de catering, probabil ca va trebui sa alegeti dintr-o lista de furnizori preferati – companii in care managerii localurilor au incredere, care au mai lucrat acolo si cunosc intrarile si iesirile, bucataria si zonele de mese.

Exista cai de acces pentru persoanele cu handicap?

In timp ce majoritatea cladirilor au rampe si elevatoare, nu va incredeti in vorbele managerilor. Mergeti si verificati cat de bine functioneaza acestea pentru a satisfice nevoile oaspetilor in scaun cu rotile. Verificati daca lifturile sunt suficient de incapatoare, rampele si usile, bai special pentru persoanele cu handicap si asa mai departe.

Exista instalatie de aer conditionat?

Nu va dati cu presupusul – Intrebati. Daca va casatoriti in lunile toride de vara, acesta este un lucru esential.

Exista restrictii de care ar trebui sa stim?

Daca salonul este localizat intr-o zona rezidentiala, este posibil sa existe restrictii de zgomot – insemnand ca e nevoie sa terminati petrecerea la o anumita ora (10 p.m. este ora cel mai des intalnita). De asemenea, intrebati de pericolele de foc, intrucat unele localuri nu accepta utilizarea lumanarilor sau a artificiilor.

Care sunt politicile de plata si cele in cazul in care veti renunta?

Daca ati ales una din numeroasele sali de nunta din Timisoara gasite intr-un catalog online si sunteti multumiti de serviciile promise, veti intocmi un contract ce include tot ceea ce ati discutat verbal – cum ar fi numele salii inchiriate, a serviciilor furnizate si a numarului de angajati, timpul pus la dispozitie pentru aranjarea si strangere, orele alocate petrecerii, taxele si chiar si gratuitatile. Inainte de semnarea acestui contract, este posibil sa fiti rugati sa efectuati o depunere ca garantie  – asadar aflati daca si in ce circumstante banii va vor fi restituiti daca va razganditi, si aveti grija ca aceste situatii sa fie stipulate in contract.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *